FABIAN FRANCISCUS

Na op Zeer Moeilijk Lerende Kinderen (ZMOK/Speciaal onderwijs) te hebben gezeten is hij via allerlei schakkelklassen uiteindelijk afgestudeerd aan de Universiteit. Hij studeerde simultaan twee batchelors en heeft uiteindelijk de joint master ‘Law & Economics gedaan. Specialisatie International Law en Develpmental Economics.
Hij is een voorloper in ‘mind positivity’ en een ervaringsdeskundige.

Naast cabaretier is hij ook acteur. Hij heeft o.a. geacteerd voor Hufterproef en RTL Concentrate. Voorts is hij ook presentator en schrijver.

Fabian heeft autisme, OCD en verschillende fobieën. Fabian heeft ervoor gekozen om dit alles te accepteren en er juist zijn kracht in te vinden. Hij spreekt zonder taboes over zijn psychologische aandoeningen en heeft er voor zichzelf juist steun in gevonden om hier comedy van te maken.

Eerder maakte hij; Vlafeest, Kleine Wereld en Lekker Gezellig! Zijn eerdere shows waren o.a. te zien op Netflix en bij NPO3. Verder was Fabian o.a. te gast bij The Genius, Humberto, De Slimste Mens, DWDD heimwee: Kopspijkers, De Vooravond, Spijkers met Koppen, Radio 2, Radio 538 etc.

Hij heeft hij een grote rol gekregen in de Nederlandse speelfilm ‘Kain’ die in 2025 uitkomt (September Film/Human Nature Films/Mildred Roethof).

Contactpersoon

Merel de Rooij
merel@het-agentschap.nl
+316 38 33 44 21

Profiel

Skills: Comedian, Spreker, Acteur
Geb.datum: 26-11-1982
Lengte: 174
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Blauw
Website: FABIAN FRANCISCUS

Video

Volg FABIAN FRANCISCUS