JIGAL SCHRIJVER: “Life is short. So am I.”

Jigal studeerde International Business Studies in het Engelse Brighton. Tijdens zijn studie zat hij voor Nationale Nederlanden een jaar in Madrid. Terug in Nederland startte hij zijn Marketing carrière bij het Haagse adviesbureau voor PR & Marketing, Winkelman & van Hessen.

Aan het begin van de ecommerce hype eind jaren negentig begon hij als Marketing Manager bij eCredible. Toen het bedrijf van 4 naar 45 man was gegroeid met kantoren in Amsterdam en Denver, USA, liep de ecommerce bubble leeg en werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Per toeval belandde Jigal bij HotSMS. In 2007 verkocht hij zijn aandelen aan het Italiaanse Buongiorno om nog drie jaar aan te blijven als Marketing & Operations Director. Na bijna 9 jaar is hij in 2010 klaar voor de volgende klus: samen met zijn broer Oren start hij Performer Agency. Vanaf eind 2016 besluiten zij apart verder te gaan. Jigal doet dat onder de naam Het Agentschap. 

Foto: Michel Mölder

 

 

TITIA KIEWIET DE JONGE: “Keep it simple!”

Titia heeft jarenlange ervaring als project manager bij B!Digital, een internationaal en beursgenoteerd bedrijf uit de advertising en media industrie. Hier werkte zij al nauw samen met Jigal.

Daarna is zij gaan werken voor het mode – en lifestylemerk Sissy-Boy. Hier was zij verantwoordelijk voor de inkoop van de Food Line voor de vierenveertig Sissy-Boy winkels in de Benelux.

Titia is afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht in Commerciele Economie, Sport en Entertainment Marketing. Daarvoor volgde ze een jaar colleges aan het Santa Monica College (Business & Marketing) in Amerika.

Foto: Michel Mölder

 

 

 

 

 

 

 

MEREL DE ROOIJ: ‘Chase adventure’

Nadat Merel haar studie Communicatie & Multimedia Design had afgerond, heeft ze ervaring opgedaan in de marketing en communicatie-wereld bij Museum de Fundatie Zwolle.

Ze kijkt met een nieuwsgierige blik naar de wereld en houdt van avontuur. Zo reisde ze solo vier maanden door Zuidoost-Azië. Met een liefde voor de creatieve branche zet ze nu de eerst stappen in haar carrière als Agent bij Het Agentschap, een nieuw avontuur!