TOMMY DRIESSEN

Tommy is een in Amsterdam gevestigde stylist met meerdere jaren ervaring in het werken in de mode-en entertainment-industrie. Zijn harde werk, vastberadenheid, en smaakvol oog hebben hem gebracht tot een succesvolle carrière als een top fashion stylist van beroemdheden, tijdschriften en televisieprogramma’s.

Tommy staat bekend om zijn passie en creativiteit, en altijd outside the box te denken en het brengen van zijn verbeelding aan de werkelijkheid. Van het ontwerpen van concepten voor de productie van modeshows, commercials, en de lancering van tijdschriften en de styling van beroemdheden op de rode loper, hebben zijn inzet en loyaliteit aan klanten en opdrachten hem een ​​betrouwbare reputatie binnen de industrie gegeven.

Hij lanceerde in februari 2016 zijn eigen film ter illustratie van zijn werk “A Stylist Story” met oa Tygo Gernandt, Tim Douwsma, Simone Kleinsma, Freek Bartels, Holly Mae Brood e.v.a.

In 2019 lanceerde Tommy zijn eigen duurzame modecollectie. Op deze manier laat hij als geen ander zien dat duurzaam en mode & glamour makkelijk samen kunnen. De collectie werd gepresenteerd tijdens de opening van de Dutch Sustainable Fashion Week 2019.

 

Contactpersoon

Titia Kiewiet de Jonge
titia@het-agentschap.nl
+316 21 22 75 71

Profiel

Skills: Stylist
Website: TOMMY DRIESSEN

Video

Volg TOMMY DRIESSEN