SAMYA HAFSAOUI

Samya Hafsaoui (Het Agentschap)

Samya Hafsaoui is vaste presentatrice bij De Wereld Draait Door, onder de vlag van ‘Yung DWDD’. Ze brak door bij het grote publiek met haar DWDD taxi-filmpjes. Onder andere Linda de Mol, Yolanda Hadid, Youp van ’t Hek, Harrie Jekkers, Humberto Tan en Paul Witteman deden mee aan dit mede door haar ontwikkelde concept.

Samya is geboren en getogen in Amsterdam-Noord. Als klein meisje begon zij op dansschool Lucia Marthas in de Amsterdamse Pijp. Uiteindelijk verkoos zij toch vechtsport boven showballet.

Op jonge leeftijd won ze een presentatie wedstrijd voor Nickelodeon, wat vervolgens weer een deur opende naar Zapp. Presenteren heeft hier door een vast plekje in haar carriëre gekregen.

Tijdens haar opleiding Media, Kunst, Design en Architectuur aan de Vrije Universiteit Amsterdam, liep Samya stage bij het EYE Filmmuseum. Hier heeft zij samen met NewBe TV gewerkt aan MovieZone Filmlab, als assistent-producer en camjo.

Een jaar later werkte ze als filmrecensent en schrijver voor de website GirlsInFilm, mede-opgericht door productiehuis MillstreetFilm. Haar laatste stageplaats was bij de afdeling programmaontwikkeling van BNNVARA.

In 2017 deed zij auditie voor de BNNVARA Academy, ze werd één van de nieuwe presentatoren van BNNVARA. Als presentator heeft zij inmiddels gewerkt voor het Ramadan Journaal, BNNVARA AcademyTV en De Wereld Draait Door. Samya is tevens columnist voor Radio 1.

CV Download CV Download

Contactpersoon

Cyriel Marijnissen
cyriel@het-agentschap.nl
+316 23 90 29 13

Profiel

Skills: Presenteren, Schrijven, Voice-Over NL/EN, Zingen
Geb.datum: 04-07-1994
Lengte: 1.70m
Kleur ogen: Bruin
Talen: Nederlands, Engels, Frans

Video

Volg SAMYA HAFSAOUI