OUASSIMA TAJMOUT

Ouassima Tajmout - Het AgentschapOuassima Tajmout - Het Agentschap

Alle jongeren in Nederland kennen Ouassima Tajmout. Ze brak door via radiozender FunX, waar ze na een tijdje radio maken al snel voor de camera stapte. Online is zij nu één van Nederlands bekendste presentatoren. Ze interviewde voor FunX de grootste (inter)nationale sterren zoals Cardi B, French Montana en J. Balvin.

Buiten de muziekwereld komt Ouassima’s persoonlijke passie nog meer tot leven. Ze voetbalde tot haar 21e op landelijk niveau, maar moest door een blessure het veld verlaten, maar de vechtersmentaliteit van een topsporter zit diep in haar roots gebakken en tekent haar carrierepad tot nu toe.

Zo presenteert ze meerdere kickbox-evenementen en programma’s, interviewde ze Rico Verhoeven, Jamal Ben Saddik, Murthel Groenhart en vele andere bekende kickboxers, maar is ze zelf zeker niet bang om regelmatig de handschoenen aan te trekken.

De toekomst ziet er zonnig uit voor Ouassima. De 100.000 volgers op Instagram hebben haar niet veranderd. “Ik ben wie ik ben. Ik spreek wel eens mensen die veranderen zodra de camera aan gaat. Zo wil ik nooit worden.” Momenteel is ze presentatrice van FIRST (Ziggokanaal 13 en Youtube) en onlangs won ze seizoen 1 van het programma Hooligirls op Spike TV. Hierin zag de kijker Ouassima al haar grenzen verkennen én verleggen. Haar mentaliteit en doorzettingsvermogen waren der mate indrukwekkend dat ze vanaf nu als presentatrice van dat zelfde programma te zien is. “Nu hoef ik niet meer al die zware tests te doorstaan, maar ik zou het zo weer doen hoor!”

Grote kans dat je haar stem wel eens gehoord hebt, want op Spotify nam Ouassima vele voice-overs voor haar rekening. “Ik hoor mezelf soms voorbijkomen als ik in de sportschool zit, dat is heel grappig.”

CV Download CV Download

Contactpersoon

Cyriel Marijnissen
cyriel@het-agentschap.nl
+316 23 90 29 13

Profiel

Skills: Presentator, Radio DJ, Voice-Over
Geb.datum: 19-05-1989
Lengte: 1.73m
Kleur haar: Donkerbruin
Kleur ogen: Bruin
Talen: Nederlands, Engels, Arabisch

Video

Volg OUASSIMA TAJMOUT