OSCAR AERTS

Oscar Aerts wordt op 8 december 1989 geboren te Gouda.

Tijdens zijn studie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten speelt Oscar een bijrol in de film Gooische Vrouwen en is hij naast Hanna Verboom te zien in Filmacademie afstudeervoorstelling De Rode Loper.

Na zijn afstuderen volgen gastrollen in Moordvrouw en Seinpost Den Haag en een bijrol in de film Homies. Na een gastrol in Van God Los, krijgt hij in 2013 de rol van Vincent Muller in GTST die hem de bekendheid geeft die hij nog steeds geniet. Hierna volgt een vaste rol in de NET5 serie Meiden van de Herengracht en gastrollen in de series Missie Aarde, De Spa, Voetbalmaffia, Suspects en een grote rol in de nog uit te zenden serie Odds.

In 2015 stond Oscar in de finale van Expeditie Robinson.

Oscar was daarnaast o.a. ook te zien in de films Alles voor Elkaar, Tuintje in mijn Hart en Hartenstrijd en hij speelt een grote rol in de RTL5 / Videoland serie Odds.

Op dit moment is hij op YOUTUBE NPO 3 EN NPO3.NL (https://www.youtube.com/watch?v=6BI7WPcTxt4) te zien in het tweede seizoen van de populaire en door Michael Middelkoop geregisseerde AVROTROS webserie Vakkenvullers, waarin hij wederom de rol van manager Ruut vertolkt.

 

 

 

 

 

CV Download CV Download

Contactpersoon

Matijs Wessels
matijs@het-agentschap.nl
+316 26 05 09 69

Profiel

Skills: Acteren
Geb.datum: 8-12-1989
Lengte: 1.80
Kleur haar: Kaal maar donker blond
Kleur ogen: Blauw
Stem: Tenor
Talen: Engels
Website: OSCAR AERTS

Video

Volg OSCAR AERTS