OSCAR AERTS

Oscar Aerts wordt op 8 december 1989 geboren te Gouda.

Tijdens zijn studie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten speelt Oscar een bijrol in de film Gooische Vrouwen en is hij naast Hanna Verboom te zien in Filmacademie afstudeervoorstelling De Rode Loper.

Na zijn afstuderen volgen gastrollen in Moordvrouw en Seinpost Den Haag en een bijrol in de film Homies. Na een gastrol in Van God Los, krijgt hij in 2013 de rol van Vincent Muller in GTST die hem de bekendheid geeft die hij nog steeds geniet. Hierna volgt een vaste rol in de NET5 serie Meiden van de Herengracht en een gastrol in de serie Missie Aarde (VPRO).

Oscar draaide de tweede helft van 2016 voor de serie Odds onder regie van Danyael Sugawara, geproduceerd door NL Film. Odds wordt in 2017 wekelijks zowel bij RTL 5 als Videoland uitgezonden.

Vanaf 27 oktober is Oscar naast Eva van de Wijdeven, Jennifer Hoffman en Tibor Lukacs te zien in de bioscoopfilm Hartenstrijd en vanaf 27 januari 2017 opnieuw in de bioscoop naast Leo Alkemade, Sanne Langelaar en Edwin Jonker in de speelfilm Tuintje in mijn Hart, geregisseerd door Marc Waltman en geproduceerd door Klaas de Jong en Bernard Tulp.

 

 

Contactpersoon

Matijs Wessels
matijs@het-agentschap.nl
+316 26 05 09 69

Profiel

Skills: Acteren
Geb.datum: 8-12-1989
Lengte: 1.80
Kleur haar: Kaal maar donker blond
Kleur ogen: Blauw
Stem: Tenor
Talen: Engels
Website: OSCAR AERTS

Volg OSCAR AERTS