JAMEL AATTACHE

Jamel Aattache (1974, Rotterdam) is een autodidact filmmaker. In 2003 regisseerde en produceerde hij zijn eerste bioscoopfilm, ‘Fighting Fish’, die in januari 2004 in première ging tijdens het Internationaal Film Festival Rotterdam en daarna door Universal Pictures in de Nederlandse bioscopen werd uitgebracht.

Daarna maakte hij diverse commercials, bedrijfsfilms, videoclips en regisseerde hij 20 afleveringen van de populaire kinderserie Zoop van Nickelodeon (in opdracht van NL Film). Ook maakte hij een aantal korte films, waarvan er één (een korte thriller) als voorfilm werd vertoond in de Nederlandse bioscopen.

Jamels werk is heel divers. Dit komt omdat hij zichzelf telkens uitdaagt iets anders te doen. Van een kinderserie naar een kung-fu film tot een romantische komedie. Jamel heeft hierdoor veel ervaring op verschillende gebieden.

Eind 2017 regisseerde (en co-produceerde) Jamel de romantische komedie Zwaar Verliefd, zijn tweede bioscoopfilm. Deze wordt najaar 2018 in de bioscopen verwacht. Hoofdrollen worden vertolkt door Jim Bakkum, Barbara Sloesen en Kay Greidanus.

CV Download CV Download

Contactpersoon

Jigal Schrijver
jigal@het-agentschap.nl
+316 21 81 06 82

Profiel

Skills: Regisseren, Scenarioschrijver, Produceren
Geb.datum: 05-11-1974
Talen: Nederlands, Engels

Video

Volg JAMEL AATTACHE