BOBBIE BODT

Bobbie Bodt (Arnhem, 18 november 1992) is een presentatrice, content-creator en heeft een succesvol eigen YouTube-kanaal.

Tijdens haar studie Media & Entertainment Management is zij in 2015 uitgekozen als één van de kandidaten voor het BNN-programma ‘3 op Reis Backpack’, waarmee ze de finale behaalde.

September 2015 is zij door RTL MCN gevraagd om één van de vier gezichten te worden van het online-platform Concentrate. Naast haar rol als presentatrice, heeft ze ook op de RTL-redactie gezeten om zich te ontwikkelen in het maken van content en mee te denken over de inhoud van Concentrate.

Vanaf april 2016 is Bobbie één van de presentatrices van het RTL MCN YouTube-kanaal FERZUZ  en in 2017 doet zij mee aan het programma De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS.

In november 2017 reisde zij naar Jakarta om daar in samenwerking met KidsRights een documentaire te maken over Child traffic & Prostitution.

Op haar Youtube-kanaal heeft zij een serie Krijg de Kleren waarbij ze wekelijks een bekende gast uitnodigt om te praten over hun gevoel voor stijl en identiteit en sinds juni 2018 vlogt Bobbie haar leven.

Daarnaast heeft Bobbie een eigen tassen collectie ontworpen in samenwerking met het merk ‘Cowboysbag’. Deze zijn vanaf oktober 2019 verkrijgbaar.

 

 

CV Download CV Download

Contactpersoon

Matijs Wessels
matijs@het-agentschap.nl
+316 26 05 09 69

Profiel

Skills: Presenteren, Content-creator
Geb.datum: 11 november 1992
Lengte: 1.70
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw

Video

Volg BOBBIE BODT